Bolu Bağışçılar Vakfı Kreşi Kayıt-Kabul İşlemleri Hk. Duyuru

Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki Bolu Bağışçılar Vakfı Kreşi öğrenci kayıt ve kabul işlemlerine ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur.

• 2016-2017 öğretim yılına yönelik ön kayıtlar 10-24 Haziran 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Ön kayıtların kabulünde yönetim kurulunca belirlenen puanlama sistemi (çalışan anne: 5 puan, annenin üniversitede görev yapması: 5 puan, babanın üniversitede görev yapması: 5 puan) kullanılacaktır.

• Kreşte bir önceki yıldan devam eden çocuk sayısına göre yeni öğretim yılında alınacak çocuk sayısı belirlenecektir.

• Puanlama sırasına göre belirlenen kesin kayıt listesi 30 Haziran 2016 tarihinde açıklanacak ve kesin kayıtlar 11-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Yer kalması durumunda yedek listeden kayıt alınacaktır.

• Ön kayıt ve kesin kayıt evrak formları web sayfasına konacaktır.

• Kısa süreli kayıt dondurma işlemleri, sadece yurtdışı ve sağlık mazeretleri için ve bir sefere mahsus kabul edilecektir.

• İlan edilen ön kayıt tarihleri dışında dönem içinde ön kayıt alınmayacaktır.

KREŞ ÜCRETLERİ

PERSONEL STATÜSÜ 2016-2017 ÜCRETLER

İdari Personel – 600,00 TL

Üniversite Şirket Personeli – 600,00 TL