Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Rektör Alişarlı’yı Ziyaret etti.

Bolu Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda 2’nci olan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Masa Tenisi takımı Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret ederek kupayı takdim etti.

Karaçayır Spor Kompleksinde üç gün süren Bolu Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvası’nda özel ve kamu kurumlarından birçok takımın yer aldı. 27 Nisan’da final maçları ile tamamlanan turnuvada; 1. Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 3. Er Piliç takımları oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını Rektör yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him verdi. Kurumlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası 11-12 Haziran da Konya’da düzenlenecek.

Rektör Alişarlı ziyaretlerinden dolayı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi masa Tenisi Takımı Kadir Özcan, Murat Baydar, Zafer Yıldırım, Pervin Terzi, Sencer Dinçsoy’a teşekkür ederek dereceye girmelerinden dolayı kendilerini tebrik etti.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/k92r
    Önceki İçerikBAİBÜ Öğrencilerinin Seedrone Projesi, TEKNOFEST’te 9’uncu Oldu
    Sonraki İçerik2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Başladı!