Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Giriş Kapısı Tasarımı Yarışması

“Bilime Ve Aydınlığa Açılan Kapıda Senin İmzan Olsun”

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu ve öğrencilerinden, belirlenen alana Bolu’nun doğal, tarihi ya da kültürel özelliklerini simgeleyen bir çıkış noktasıyla çağdaş bir mimari anlayışı ortaya koyan Karayolları Trafik Yönetmeliği’nin belirlediği azami ve asgari ölçülere uygun bir giriş kapısı tasarlanmasına ilişkin tasarım yarışması yapılacaktır.

TASARIM YARIŞMASI SORU YANITLARI

1.)  Ön Başvuru Formu (PDF)

2.)   Yarışma Şartnamesi (DOC) Yarışma Şartnamesi (PDF

3.)   Belirlenen alanın dwg formatında plankotesi:  BAİBÜ Yarışma Alanı (DWG)

4.)   Alanın güncel fotoğrafları ve hava resimlerine aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

Tüm süreçler Üniversitemiz web sayfasında yayınlanacaktır. Süreçlere ilişkin sorularınızı aşağıda belirtilen tarihler gözetilerek tasarimyarismasi@ibu.edu.tr adresinden bilgi alınabilir.

• GÜNCEL YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışmanın İlanı 01.04.2021 Perşembe
      Son Soru Sorma Tarihi 09.04.2021 Cuma
      Cevapların Açıklanma Tarihi 16.04.2021 Cuma
      Son Ön Başvuru Formu Teslim Tarihi 22.04.2021 Perşembe
      Ambalajın Son Teslim Tarihi 16.07.2021 Cuma
      Jürinin Toplanma Tarihi
      Sonuç Açıklanma Tarihi
      Ödül Töreni*

*Törenle ilgili detaylar daha sonra www.ibu.edu.tr adresinde duyurulacaktır.

ÖNEMLİ NOT:

• Yarışma şartları sağlanamaz ise yarışma iptali idare sorumluluğundadır.
      • 16.06.2021 tarihinden önce elden teslim edilen başvurular kabul edilmiştir.
      • Yarışma Sonuç Açıklama tarihi/Jurinin Toplanma Tarihi ve Ödül Töreni ek duyuru ile ilan edilecektir.

ÖDÜLLER

1. Proje Ödülü 5.000 TL
    2. Proje Ödülü 2.000 TL
    3. Proje Ödülü 1.000 TL

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezun öğrencilerimizi ve Mimarlık Bölümünde halen öğrenim gören öğrencilerimizi yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.

Önceki İçerikTaşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikTÜBİTAK 1001 Proje Yazma Eğitimi Veren Akademisyenlere Teşekkür Plaketi