Beyaz Et Yetiştiricilerini Bilgilendirme ve Ödüllendirme Semineri gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Beypiliç firmasının ortaklaşa düzenlediği “26. Beyaz Et Yetiştiricilerini Bilgilendirme ve Ödüllendirme Semineri” Kongre Merkezi Bordo Salonda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bolu Milletvekili Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Seben, Mudurnu ve Kıbrıscık belediye başkanları ile beyaz et yetiştiricileri katıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını Beypiliç Genel Müdürü Dr. Sait Koca yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Koca Dünyada gelişmişlik düzeyini belirlemede kullanılan kıstaslardan birinin hayvansal protein tüketimi olduğunu ifade etti. Dünyada et üretiminde en çok kanatlı hayvan eti üretildiğini dile getiren Koca Türkiye’nin kanatlı hayvan üretiminde 9. sırada olduğunu belirtti. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür eden Koca seminerin verimli olmasını diledi.

Koca’nın konuşmasının ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kürsüye geldi. Etkinliğe dair konuşan Özcan etkinliğin düzenlenmesinde emeği olanlara teşekkür etti. Özcan’ın ardından kürsüye gelen Bolu Milletvekili Türker Ateş kanatlı hayvan yetiştiricilerinin sıkıntılarını bildiğini ve çözebilmek adına elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Konuşmaların ardından seminere geçildi ve seminerde yer alan konuşmacılar sunumlarını yaptı. Seminerin sonunda beyaz et yetiştiricilerinden ödül almaya hak kazananlara ödülleri verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/i4e9
    Önceki İçerikÇeyrek asrı deviren idari personelimize onur ödülü
    Sonraki İçerikÜniversitemiz yeni yatırımlar ve projelerle güçleniyor