Rektör Alişarlı’dan Başarılı Güvenlik Görevlisine Teşekkür Belgesi

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Düzce Gölyaka merkezli yaşanan depremde Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde ders çalışan 100’den fazla öğrenciyi kurallara uygun şekilde hızlı ve güvenli şekilde tahliye eden güvenlik görevlisine teşekkür belgesi verdi.

23 Kasım 2022 tarihinde saat 04.08’de, 5.9 şiddetinde yaşanan Düzce Gölyaka merkezli depremde 7/24 hizmet veren Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesinde o sırada ders çalışmakta olan yaklaşık 100 öğrencimizi depreme yakalandı. Vardiyasında görevli bulunan Güvenlik Görevlisi Fatih Kavşur deprem anı ve sonrasında gösterdiği soğukkanlı ve bilinçli yaklaşımı ile depreme yakalanan öğrencileri hızlı güvenli ve kurallara uygun şekilde tahliye ederek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan acil toplanma alanlarına yönlendirerek gerekli tedbirleri aldı. Bu görev başarısından dolayı Güvenlik Görevlisi Fatih Kavşur’a BAİBÜ Senato Toplantısında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından teşekkür belgesi ve hediye verildi. Takdim esnasında BAİBÜ Senatörleri de alkışlayarak başarılı personeli kutladılar.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/2tml
    Önceki İçerikLÖSEV Gönüllülük Semineri / Anadolu Güneşi Konseri