Bakan Kacır ve ilk Astronotumuz Alper Gezeravcı, Üniversitemize geliyor

Milli Teknoloji Hamlesinin öncülerinden, kabinenin en genç bakanı Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır ile Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bilimsel çalışmalar gerçekleştiren milli gururumuz ilk Türk Astronot Alper Gezeravcı, Üniversitemize teşrif ediyor.

Bakan Mehmet Fatih Kacır, kanserden bağışıklık hücrelerine, alglerden propolise bilimsel literatüre katkı sağlayacak çalışmaların bulunduğu 14 uzay deneyine imza atan Alper Gezeravcı’yla birlikte, 14 Mart Perşembe günü saat 11.15’te Kongre Merkezi Bordo Salonda öğrencilerimizle bir araya gelecek.

Programa; Bolu Valisi Erkan Kılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, il protokolü, akademik ve idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar katılacak.

• Tarih: 14 Mart Perşembe
    • Saat: 11.15
    • Yer: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi Bordo Salon

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/oyh3