BAİBÜ’de Yoğun Karla Mücadele Mesaisi

Yurt genelinde hakim olan yoğun kar yağışının etkisi altına giren Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde, yaya ve araç ulaşımının aksamaması için, kesintisiz şekilde karla mücadele çalışmaları yürütülüyor.

Yoğun kar yağışı, beyaza bürünen çam, meşe ve kayın ağaçlarıyla bezeli Üniversitemizde seyirlik manzaralar oluştursa da, özellikle ulaşımda sıkıntılara yol açıyor. 15 Ocak 2022 Cumartesi gününden bu yana aralıklarla yoğun kar yağışının görüldüğü Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampüsü ile ilçe yerleşkelerinde, akademik ve idari personel ile öğrencilerimizin Üniversiteye ulaşımlarının aksamaması için, Üniversitemizin iş makineleriyle aralıksız kar küreme çalışmaları yapılıyor. Üniversitemizin Gölköy Kampüsündeki karla mücadele çalışmalarına, Devlet Su İşleri Müdürlüğüne bağlı iş makinelerinde görev yapan ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığı operatörleri 24 saat esasına göre çalışma yapıyor.

Rektör Alişarlı Karla Mücadele Eden Çalışanlara Teşekkür Etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı yayınladığı mesajında, yoğun kar yağışı ve soğuk havaya rağmen, karla mücadele mesailerini aralıksız sürdüren çalışanlara teşekkür etti.
    Mesajında Alişarlı; “Üç gündür aralıksız yağan kara rağmen kampüs yollarımızı açık tutmak için İdari Mali İşler Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekiplerimiz 24 saat boyunca özveriyle mücadele ettiler. Hala görevleri başında olan değerli çalışanlarımıza BAİBÜ ailesi olarak teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikBolu Kent Konseyi’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikKamuoyu Duyurusu