BAİBÜ QS 2024 Avrupa Üniversiteleri Sıralamasına girebilen Türk üniversiteleri arasında

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, 2024 yılı QS Avrupa Üniversiteleri sıralamasında Batı Asya’daki üniversiteleri içeren kategoride 58’inci sırada yer aldı; Avrupa üniversiteleri arasında 601+ bandına yerleşti. Üniversitemiz, QS Avrupa Üniversiteleri sıralamasında Türk üniversiteleri arasında ise 42’nci sırada yer aldı.

Dünya çapında yüksek öğretim kurumlarını ve akademik programları derecelendiren Londra merkezli QS’in 2024 yılı Avrupa Üniversiteleri sıralamasında Doğu, Batı, Kuzey ve Güney Avrupa üniversitelerinin yanı sıra Batı Asya üniversiteleri sıralanıyor.

Üniversitemiz, Batı Asya üniversitelerinin sıralandığı kategoride 58’inci sırada; toplam 688 üniversitenin olduğu Avrupa üniversiteleri sıralamasında 601+ bandında ve sıralamaya girebilen 72 Türk üniversitesi arasında 42’nci sırada yer aldı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/lvfi
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Doç. Dr. Adem SOYDAN’ın babasının vefatı)
    Sonraki İçerikYeşilay Bolu Şube Başkanı Erden’den Rektör Alişarlı’ya ziyaret