BAİBÜ, Öğrencilerine Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) 2021-2022 Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi başladı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle yükseköğretim kurumlarında ara verilen yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetleri yeniden başladı. Üniversitemiz 4 Ekim 2021 Pazartesi günü itibariyle öğrencilerine kavuştu. Covid-19 pandemisi için alınan önlemlerle başlayan yüz-yüze eğitimlerde öğrencilere tedbirlere uymaları noktasında büyük sorumluluklar düşüyor.

Rektör Alişarlı: “Öğrencilerimize Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Yeni eğitim-öğretim döneminin başlaması nedeniyle öğrencilere ve personele hitap eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı; “Yükseköğretim Kurumlarında, pandemi nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim-öğretim faaliyetlerine yeniden başlamanın ve öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2021-2022 Akademik Yılı eğitim-öğretim faaliyetlerinin öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize, kıymetli Bolu halkına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Alişarlı pandemi koşullarında öğrencilere dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatarak “Tedbirlere uyalım hep birlikte sağlıklı kalalım” mesajını da iletti.

Önceki İçerik2021-2022 YKS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri
    Sonraki İçerikProf. Dr. Mustafa Alişarlı BAİBÜ Rektörlüğüne Yeniden Atandı