BAİBÜ Öğrencileri Futsal ve Basketbol Turnuvaları Şampiyonları Belli Oldu

Üniversitemiz fakülte ve yüksekokul öğrencileri arasında güz dönemi futsal ve basketbol turnuvaları yapıldı; turnuvalar, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Spor Koordinatörlüğü tarafından düzenlendi.

Üniversite İçi Basketbol Turnuvası’nın Şampiyonu Tıp Fakültesi Oldu

13 Aralık 2022-5 Ocak 2023 tarihleri arasında Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonunda, Üniversite İçi Basketbol Turnuvası gerçekleştirildi. 10 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın final maçında Tıp Fakültesi ve Turizm Fakültesi öğrencileri karşılaştı. Müsabakayı 70-56’lık skorla kazanan Tıp Fakültesi takımı, 2022-2023 Güz Dönemi Üniversite İçi Basketbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu. Fen Edebiyat Fakültesi’ni 64-55’lik skorla mağlup eden Eğitim Fakültesi ise turnuvayı üçüncülükle tamamladı.

Şampiyon Takımın Kupa ve Madalyalarını Rektör Alişarlı Verdi

Turnuvanın sonunda kupa ve madalya töreni gerçekleştirildi. Final maçı ve kupa törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Spor Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, dekanlar, akademisyenler, müdürler ve öğrenciler katıldı.

Turnuvada şampiyon olan Tıp Fakültesi takımına kupa ve madalyaları Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı tarafından verildi. Turnuvayı ikincilikle tamamlayan Turizm Fakültesi’ne kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz; turnuvayı üçüncülükle tamamlayan Eğitim Fakültesi’ne ise kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him ve Dekan Prof. Dr. Ümid Karlı tarafından verildi.

Üniversite İçi Futsal Turnuvası’nın Şampiyonu Fen Edebiyat Fakültesi Oldu

8 Aralık 2022-9 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Üniversite İçi Futsal Turnuvası’nda ise 14 takım mücadele etti. Turnuvada, Gerede Kampüsü 3-1’lik skorla yenen Fen Edebiyat Fakültesi, 2022-2023 Güz Dönemi Üniversite İçi Futsal Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Final maçı ve ardından düzenlenen kupa ve madalya törenine; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Prof. Dr. Aydın Him, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümid Karlı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel, Spor Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya, dekanlar, akademisyenler, müdürler ve öğrenciler katıldı.

Final Maçının Ardından Kupa ve Madalya Töreni Gerçekleştirildi

Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz ve Gerede Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hakan Çambel verdi. Turnuvayı ikinci tamamlayan Gerede Kampüse kupa ve madalyaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Him ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Gürel; üçüncü tamamlayan Spor Bilimleri Fakültesi’ne ise kupa ve madalyaları Dekan Prof. Dr. Ümid Karlı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Bayram Kaya tarafından verildi.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/ma3d
    Önceki İçerikTaziye Mesajı (Prof. Dr. İbrahim Akın İZGİ’nin Annesinin Vefatı)
    Sonraki İçerik[Ekual] Ebsco Veri Tabanları Ocak Ayı Eğitim Webinarları