BAİBÜ Kadın Futbol Takımı, Üniversiteler Arası Salon Futbolunda 1. Lig’e Yükseldi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) kadın ve erkek futbol takımları, üniversiteler arası karşılaşmalardan başarılı sonuçlarla döndü. Rakip üniversiteleri açık ara skorlarla yenen kadın sporcularımız, grubu namağlup şekilde şampiyon olarak tamamlayarak 1. Lig’e yükselmeyi başardı.

Antrenörlüğünü Burak Böcekçi’nin yaptığı Kadın Futbol Takımı, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası Salon Futbolu Şampiyonası 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmeyi başardı. Futbolcularımız, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’ni 8-1, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’ni 7-2, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ni ise 4-1 gibi net skorlarla yenerek, grubu namağlup şekilde şampiyon olarak tamamladı.

Antrenörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Kutlu Aydın’ın yaptığı Erkek Futbol Takımı ise, Antalya’nın Belek ilçesinde 18 – 22 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenen Üniversiteler Arası 1. Lig Grup müsabakalarında ikinci oldu. Futbolcularımız, aynı grupta yer aldıkları Diyarbakır Dicle Üniversitesi’ni 4-1, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi’ni 3-2 mağlup ettiler; Erzurum Atatürk Üniversitesi ile 1-1 berabere kalan Erkek Futbol Takımı, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne ise zorlu bir mücadelenin sonunda 1-0 yenildi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Önceki İçerikSosyal Medyayla Yaygınlaşan “Hayatı Kaçırma Korkusu” Seramik Sergisine Konu Oldu
    Sonraki İçerikMevzumuz İlim Gayemiz Bilim Projesi ile İnsansız Kara Aracı Tasarlayarak Cumhurbaşkanlığından Davet Aldılar