BAİBÜ Ev Sahipliğinde 20. INGED Uluslararası ELT Konferansı Yapıldı

20. INGED Uluslararası İngiliz Dili Eğitimi (ELT) Konferansı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü ev sahipliğinde, çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

5 ve 6 Kasım 2021 tarihlerinde, 1995 yılında kurulan Türkiye’nin ilk İngilizce Eğitimcileri Derneği olan INGED ile ortaklaşa düzenlenen konferansa, 7 uluslararası konuşmacı katıldı. Çeşitli ülkelerden alanında uzman katılımcıların, eş zamanlı gerçekleştirilen oturumlarda sunum yaptığı konferansı, öğretmen ve öğretmen adayları ücretsiz takip etti.

Konferans kapsamında, moderatörlüğünü INGED Başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat Akayoğlu’nun yaptığı panel gerçekleştirildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dinçay Köksal, Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasemin Bayyurt, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Paşa Tevfik Cephe, Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşegül Amanda Yeşilbursa ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Anıl Rakıcıoğlu Söylemez “Uzaktan Eğitim Sürecinde İngilizce Öğretmenliği Programlarının Yaşadıkları Sorunlar ve Bu Sorunları Aşmak İçin Öneriler” başlığı altında görüşlerini dile getirdiler.

Konferans sunumları, INGED Türkiye’nin Youtube kanalı https://www.youtube.com/c/INGEDTurkey ve www.inged2021.com sitesinde kısa süre sonra yayımlanacak.

Önceki İçerik10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Programı
    Sonraki İçerikMadalyalı Milli Atlet Öğrencimiz’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret