BAİBÜ Erkek Basketbol Takımı, 2. Lig Basketbol Müsabakalarında İkinci Oldu

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 20-24 Aralık 2021 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 2. Lig Basketbol Müsabakaları’ndan ikincilik kupasıyla döndü.

Müsabakalarda, Ordu Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Hitit Üniversitesi erkek basketbol takımları mücadele etti.

Sinop Üniversitesi’ni 69-62, Gümüşhane Üniversitesi’ni 79-44 ve Hitit Üniversitesi’ni 72-49’luk skorlarla mağlup eden Üniversitemiz, finalde karşılaştığı ev sahibi takım Ordu Üniversitesi’ne 78-77 yenilerek, ikili averaj farkıyla müsabakayı ikinci tamamladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, antrenörlüklerini Arş. Gör. Ahmet Özsoy ve Arş. Gör. Muzaffer Emir Orak’ın yaptığı Erkek Basketbol Takımımızı, sportmence mücadele ederek elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikCumhuriyet Başsavcısı Bektaş ve Bolu İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Saygılı’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikEditörlüğünü BAİBÜ Akademisyenlerinin Yaptığı “Turizm Penceresinden Bolu” Kitabı Yayımlandı