BAİBÜ Akademisyenlerinden İl Sağlık Müdürlüğü Personeline Etkili İletişim Eğitimi Verildi

Üniversitemiz akademik birikimini Üniversite-Kamu Kurumları iş birlikleri çerçevesinde aktarmaya devam ediyor. Akademisyenlerimiz İl Sağlık Müdürlüğü personellerine dönük “Sağlık Profesyonellerinin İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi” projesi kapsamında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı hastanelerde “Etkili İletişim” eğitimi verdi.

Bu kapsamda İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Tülin Sepetçi ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu Karasaç Gezen tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi, Köroğlu Ünitesi, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi veri hazırlama, temizlik ve güvenlik personeline “Etkili İletişim” eğitimi verildi.

#ibuajanda #BAİBÜ30yaşında #kampüs #baibüseninlegüzel #doğanınkalbindeüniversite

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/6sem
    Önceki İçerikBAİBÜ’de Engelliler Günü Farkındalık Paneli