BAİBÜ Adalet Ormanı Geleceğe Nefes Oluyor

Üniversitemizde bulanan Adalet Ormanı’na, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes Kampanyası etkinlikleri kapsamında fidan dikildi.

Etkinliğe; Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Cumhuriyet Savcısı Ekrem Demirer, Cumhuriyet Savcısı Serpil Kahveci, Cumhuriyet Savcısı Hatice Kul Tarımcı, Denetimli Serbestlik Müdürü Fikret Büyüktopçu, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

BAİBÜ Adalet Ormanı Genişliyor

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ağaçlandırma seferberliği 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Geleceğe Nefes Kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, 2019 yılında Üniversitemizde iki bölüm halinde oluşturulan Adalet Ormanı’nda, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından önceki fidanların bakımı ve yeni fidanların dikimi yapıldı. Fidanlar, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Üniversitemiz işbirliğinde yürütülen projelerde görev yapan gönüllü öğrencilerimiz tarafından toprakla buluşturuldu.

Önceki İçerikCIMMYT Türkiye Temsilcisi Dr. Dababat ve IWWIP Türkiye Koordinatörü Dr. Özdemir’den, Rektör Alişarlı’ya Ziyaret
    Sonraki İçerikBAİBÜ STEM Çocuk Atölyesi Açıldı