BAİBÜ 2024-2028 Stratejik Plan Çalıştayı Gerçekleştirildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2024-2028 Stratejik Planı hazırlıkları kapsamında “Misyon, Vizyon, Değerler, Farklılaşma Stratejisi Çalıştayı gerçekleştirdi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi kurumsal yapılanma kalitesini artırma hedefleri doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Üniversitemiz Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde durum analizlerini tamamlayarak taslak hedeflerini oluşturmuştu. Bu kapsamda Paydaş Analizi verileri ve durum analizi çalışmasından çıkan değerlendirmeler ışığında yeni bir çalıştay düzenlendi.

Çalıştay faaliyetlerine Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Samettin Gündüz, Prof. Dr. Aydın Him, Prof. Dr. Kamil Gürel, Genel Sekreter İhsan Ağcan, Genel Sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım, Daire Başkanları ve Kalite Alt Komisyonları üyeleri ve diğer üyelerden oluşan Stratejik Plan Hazırlama Ekibi katıldı.

Rektör Alişarlı Kurumsal Akreditasyonda Emekleri Geçenleri Tebrik Etti

Çalıştay sebebiyle bir araya gelene ekiplere dönük bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı YÖKAK tarafından Üniversitemize verilen 2 yıllık akreditasyon belgesinin Üniversitemizin yapısal konumu hakkında çok önemli bir merhale olduğunu, kurumsal kaliteyi akademik ve idari birimleriyle en üst seviyeye çıkaracağını belirtti. Üniversitemizin tüm birimleriyle hedefe odaklanarak kazanılan bu payede katkısı olduğunu belirten Alişarlı, süreçte yoğun çalışmaları nedeniyle başta Rektör Yardımcısı ve Kurum Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Kâmil Gürel olmak üzere emeği geçen tüm ekipleri tebrik etti.

BAİBÜ 2024-2028 Stratejik Plan (Flip)

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/sh21
    Önceki İçerikBilişim Teknolojileri ve Bağımlılık Paneli Gerçekleştirildi
    Sonraki İçerikÖğrencilerimiz Toplumda Sağlıklı Alışkanlıkların Yayılmasında Öncü Rol Üstleniyor