Ali Kınık’ın Üniversitemizde Verdiği Konseri, Rektör Alişarlı da İzledi

Müzisyen Ali Kınık’ın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde verdiği konsere, hayranlarının ilgisi büyük oldu.

1996 yılında başladığı müzik kariyeri boyunca çıkardığı 8 albümdeki sevilen şarkılarını söylediği konsere, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Cihan Özkalem, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz de katıldı.

Üniversitemiz Kongre Merkezi Bordo Salonda düzenlenen konsere, öğrenciler ve müzikseverler büyük ilgi gösterdi; konser salonunda adım atacak yer kalmadı. Sözlerini ve bestelerini kendisinin yaptığı özgün eserlerini hayranlarıyla birlikte söyleyen Ali Kınık’ın şarkıları ve performansı, büyük beğeni topladı.

Önceki İçerikSağlık Eğitimi Öğrenci Materyalleri Sergisi
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, İŞKUR Ekibine Teşekkür Etti