Futbol Turnuvasında Şampiyon BESYO

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) 2012-2013 Üniversite içi Futbol Turnuvasında Beden Eğitim Spor Yüksekokulu (BESYO) şampiyon oldu.

AİBÜ’de her yıl düzenlenen ve üniversite öğrencilerinin oluşturduğu takımların mücadele ettiği Üniversite içi Futbol Turnuvası, Nisan-Mayıs aylarında oynanan grup maçlarından sonra 20 Mayıs tarihindeki final maçı ile son buldu.

14 takımın katıldığı Futbol Turnuvasında, şampiyonluğa Bolu Meslek Yüksek Okulu takımını yenen BESYO Takımı ulaştı.

Turnuva şampiyonunu tebrik ediyor, turnuvaya katılıp fair-play çerçevesinde mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyoruz.

2012-2013 YILI ÜNİVERSİTE İÇİ FUTBOL  TURNUVASI SIRALAMASI

1. BESYO
    2. BOLU MESLEK YÜKSEKOKULU
    3. MUDURNU MESLEK YÜKSEKOKULU