Ağaçlandırma Seferberliğine Bolu MYO Öğrencilerinden Katkı

Üniversitemiz Bolu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında, Dörtdivan ilçesinde yangından zarar görmüş ormanlık alanın ağaçlandırılması çalışmalarına katıldı.

Daha yeşil bir Türkiye için ülke genelinde ağaçlandırma seferberliğinin yapıldığı etkinliklerde, her vatandaşın dikili 3 fidanı olması için 252 milyon fidanın toprakla buluşturulması hedeflendi.

Bolu Meslek Yüksekokulu’nun gönüllü öğrencileri de, bu anlamlı günde, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Çark ve Öğr. Gör. Hayreddin Özden ile birlikte, 2020 yılının Eylül ayında Dörtdivan ilçesinde çıkan yangında zarar gören ormanlık alanda fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Bolu Valiliği’nin tensipleriyle Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaçlandırma etkinliklerinde, il genelinde yaklaşık 150 bin fidanın toprakla buluşturulması için dikim gerçekleştirildi. Geleceğe Nefes şiarıyla düzenlenen etkinliklere ilgi yoğun oldu.

Önceki İçerik12 Kasım Düzce Depremi Anma Mesajı
    Sonraki İçerikBolu’daki İmam Hatip Okulları Müdürlerinden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret