AFAD gönüllülük eğitimlerine katılabilirsiniz

    Temel afet bilinci ve bilgisine sahip, arama-kurtarma faaliyetlerinde deneyimli bireyler yetiştirilmesi ve bu alandaki ihtiyacın karşılanması amacıyla 26-28 Şubat 2025 tarihleri arasında Üniversitemiz personeline yönelik “Destek AFAD Gönüllüsü” eğitimi düzenlenecek.

    AFAD, Üniversitemiz personeli için özel hazırlanmış eğitim programı uygulayacak. En fazla 30 kişinin katılabileceği eğitim programına katılan personel, “Destek AFAD Gönüllüsü” olacak.

    26 Şubat Çarşamba günü başlayacak eğitim programı, 09.00-16.00 saatleri arasında Rektörlük İdari Birimler binasında yapılacak. 27 ve 28 Şubat tarihlerinde 09.00-16.00 saatleri arasında ise, AFAD’ın Çivril sahasında uygulama eğitimleri gerçekleştirilecek.

    Programa katılan personel arasından 3 kişi, her hafta Pazartesi ve Salı günleri Üniversitemiz, Bolu AFAD ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda “İlk Yardımcı Eğitimi” programına ücretsiz katılıp sertifika alabilecek. 2025 yılında 7 bin 500 TL olan eğitim, personele ücretsiz verilecek.

    Birimler, Destek AFAD Gönüllüsü ve İlk Yardımcı Eğitimi programlarına katılmak isteyen personelin bilgilerini, en geç 20 Şubat Perşembe gününe kadar hizmetici@ibu.edu.tr e-posta adresine gönderebilecek. Eğitime katılması uygun görülen personel, eğitim günleri idari izinli sayılacak.

     

    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/9j65
    Önceki İçerikÜniversitemiz, 3. İstanbul İnsan Kaynakları Forumu’na katılıyor
    Sonraki İçerikKayaklı Koşu Şampiyonası’ndan başarılı sonuçlarla döndüler