6. Uluslararası EMI Girişimcilik ve Sosyal Bilimler Kongresi / Gorazde – Bosna Hersek 16-18 Eylül 2021

Gorazde – Bosna Hersek 16-18 Eylül 2021

• Bildiri Özeti Son Gönderim Tarihi: 1 Ağustos 2021
    • Bildiri Tam Metin Son Gönderim Tarihi: 30 Eylül 2021

MI Kongresi’nin altıncısı 16-18 Eylül 2021 tarihlerinde, lnternational Gorazde University (Bosna Hersek) ev sahipliğinde; CEOTEKMER Teknoloji Merkezi, Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Cyprus West University, lnternational Vision University, University of Prizren, İstanbul Kent Üniversitesi ve lstanbul Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ile düzenlenecektir. Beşinci kongrede 141 farklı üniversite veya kurumdan ve 26 farklı ülkeden bildiri sunulmuştu. Bu kongre, Doçentlik başvuruları dahil, akademik yükseltme ve atama kriterlerini karşılamaktadır. Geçen dönem olduğu gibi akademik teşvik ölçütlerini de karşılaması beklenmektedir.

Disiplinlerarası nitelik taşıya bu kongreye sosyal bilimlerin her alanından özgün çalışmalar kabul edilmektedir. Kongre dili ingilizce ve Türkçe’dir (1 sayfayı geçmeyen bildiri özeti Türkçe ise, İngilizce özet de gönderilmelidir). YÔK’ün 6 Mart 2020 tarihli duyurusuna istinaden online olarak katılım sağlanacaktır.

• Sunulan bildiriler, ISBN’li Özet Bildiri Kitabı’nda yayımlanacaktır.
    • Tam metinler ise, 3 alternatiften birinde yayımlanabilir.
    • 1. ISBN’li Tam Metin Bildiri Kitabı’nda tam metin bildiri olarak,
    • 2. “lnternational Journal of Entrepreneurship and Management lnquiries” dergisinin özel sayısında makale olarak (EMI Journal 5. yılındadır),
    • 3.Edit kitapta kitap bölümü olarak yayımlanabilecektir (Scopusta indekslenen Handbook of Research on Digital Violence and Discrimination Studies).
    • Sunum yapan her katılımcıya kongre sonrasında “Katılım Belgesl’ ve
      seçilenlere ise “En İyi Bildiri Ödülü” belgesi e-posta ile gönderilecektir.

Bildiri özeti göndermek için web sitesinden (www.emissc.org) giriş yaparak kayıt olunmalıdır. Katılım ve katkılarınızdan onur duyarız.

• E-Posta Adresi: emissc.info@gmail.com
    • WhatsApp: +90 505 965 46 13
    Önceki İçerikÖğretim Üyesi ve Araştırma Görevlisi Alımı İlanı
    Sonraki İçerik2. Uluslararası CEO İletişim, Ekonomi ve Organizasyon Sosyal Bilimler Kongresi / 19-22 Ağustos 2021 / Tiflis Gürcistan