4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedekten Atanmaya Hak Kazananlar

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğünün 23.09.2022 Tarihli 4/B Sözleşmeli Personel Alım İlanına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonucu

(YEDEKTEN ATANMAYA HAK KAZANANLAR)

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimlerinde istihdam edilmek ve ücretleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere alınacak sözleşmeli personel için 23.09.2022 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan sözleşmeli personel alımı ilanı sonuçlarına göre Asil olarak hak kazananlardan feragat eden ve belirtilen süre içinde başvuru yapmayan adayların yerine aşağıda belirtilen unvanlar için puan sıralamasına göre yerleşmeye hak kazanan Yedek adaylar 02.11.2022 tarihinde ilan edilmiştir.

• Büro Personeli (BP2) – 1. Yedek
    • Büro Personeli (BP4) – 1. Yedek
    • Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Merkez/Gölköy) (Erkek) (KGG1) – 1. Yedek
    • Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Merkez/Gölköy) (Erkek) (KGG1) – 2. Yedek
    • Tekniker (TK1) – 1. Yedek
    • Tekniker (TK1) – 2. Yedek
    • Teknisyen (TN1) – 1. Yedek
    • Destek Personeli (Temizlik Görevlisi) (Mengen MYO) (Erkek) (DP7) – 1. Yedek

Yedekten Atanmaya Hak Kazanan Adaylar İçin Tıklayınız.

Yedekten çağrılarak “Yedekten Atanmaya Hak Kazandınız” yazan adayların 02.11.2022 tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde aşağıdaki belgeleri hazırlayarak; Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Belirlenen süre içinde başvuru yapmayanlar hakkından feragat etmiş sayılacaklardır. Belirtilen süre içinde evraklarını teslim etmeyen adayların yerine sırasıyla yedek adaylar web sayfamızdan ilan edilecektir.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler:

• 1- Dilekçe (ıslak imzalı olmalı ve diğer başvuru evrakları ekinde)
    • 2- KPSS (B) Grubu Sonuç Belgesi (Barkotlu Çıktısı)
    • 3- Fotoğraf (4 adet vesikalık ebadında)
    • 4- Nüfus cüzdanı fotokopisi
    • 5- Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 6- Adli Sicil Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)
    • 7- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya onaylı sureti)
    • 8- Sağlık Kurulu Raporu

Ayrıca “Başvurduğu branşta (çalışacağı unvan yazılacaktır.) çalışmaya engel teşkil edecek herhangi bir hastalığı yoktur, vardiyalı sistemde çalışmaya müsait, görevini yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu yoktur.” ifadesi Sağlık Kurulu Raporunda açıkça belirtilmesi gerekmektedir.

Destek Personeli kadrosuna başvuran adaylar için ayrıca;

“Temizlik görevini yapmaya engel sağlık sorunu yoktur.” ifadesi Sağlık Kurulu Raporunda açıkça belirtilmesi gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için ayrıca;

“Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, bedensel özürlü olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engelleri yoktur.” ifadeleri sağlık kurulu raporunda açıkça belirtilmesi gerekmektedir.

9- Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.)

10- Mal Bildirim Formu

11- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet Üzerinden alınacak karekodlu belge kabul edilecektir.) (Destek Personeli ve Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuran adaylar için Askerlik Terhis Belgesi)

12- Taahhüt Belgesi (Daha önce 657 sayılı Kanun’ un 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak görev yapmadığına dair)

13- Daha önce 657 sayılı Kanun’ un 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak görev yapanlardan, görev yaptıkları Kamu Kurumundan alacakları işe başlayış ve bitiş tarihi, görevi ve yaptığı işin türünün açık bir şekilde belirtildiği “Çalışma Belgesi” ve istifa etmiş olanlardan sebebi (Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ ın ek madde 1’inde sayılan durumlar) açık ve net belirtilmiş “İstifa Oluru”.

14- Daha önce 657 sayılı Kanunun 4/A maddesine göre Kamu Görevlisi olarak görev yapanlardan, görev yaptıkları Kamu Kurumundan ya da E-Devlet üzerinden alacakları “Hitap Hizmet Dökümü” belgesi,

15- İlan edilen unvanlarda aranan niteliklerdeki; özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sürücü belgesi, sertifika vb. diğer belgelerin asılları ayrıca eklenecektir.

Not 1) Belirtilen tarihler arasında başvuru yapılabilmesi için Sağlık Kurulu Raporu veya Askerlik Belgesi yerine “Evrak Taahhüt Belgesi” de verilebilecektir.

Not 2) İlan edilen pozisyona atanma hakkı elde ettiği halde atanmak istemeyen adayların “Feragat Dilekçesi” vermesi gerekmektedir.

Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan ve sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylara görev yapacağı birim tarafından iletişime geçilecek ve sözleşme imzalamaya çağırılacaktır.

İletişim Telefonları:

• (0374) 254 10 00 (Dahili: 1120-1077-1133-1082-6476)

Belgeler

• Taahhüt Belgesi (657 4B Çalışmadığına dair)
    • Evrak Teslim Dilekçesi
    • Feragat Dilekçesi
    • Evrak Taahhüt Belgesi
    • Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
    Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/eosm
    Önceki İçerikBentham Science Veri Tabanı Deneme Erişimi
    Sonraki İçerikÜniversitemiz Aktif Sertifika/Kurs Eğitim Programları başvuruları başladı