3 Aralık Dünya Engelliler Günü Goalball ve Oturarak Voleybol Etkinlikleri

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Danışma ve Koordinasyon Birimi tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bazı etkinlikler ile anılacaktır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle farkındalık oluşturmak adına, görme engelli bireyler için özel olarak tasarlanmış Goalball karşılaşması saat 19.00’da ve ardından Engelli milli okçularımızın gösterileri, ayrıca akabinde üniversitemiz öğrencilerinden oluşturulan ve müsabakalarda şampiyon olan takım ile süper ligde oynayan Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü takımı Oturarak Voleybol müsabakasını saat 20.00’de Spor Bilimleri Fakültesi C Salonunda yapılacaktır. Etkinliğe akademik, idari personelimizle öğrencilerimiz davetlidir.

• Tarih: 3 Aralık 2021 Cuma
    • Saat:19.00 Goalball karşılaşması
    • Akabinde Engelli Milli Okçular Ömer Aşık ve Merve Nur Eroğlu Gösterileri
    • Saat:20.00 Oturarak Voleybol müsabakası