2022-2023 Bahar Dönemi Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi (Uzaktan) Başvuruları Başlamıştır

Değerli öğrenciler,

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği sertifika programı başvuru bilgileri aşağıdaki gibidir. Sertifika programına başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran öğrenciler 28 Nisan 2023 tarihinde Microsoft Teams sistemine giriş yaptıklarında Ekipler kısmında İş sağlığı ve Güvenliği dersini görecektir.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

NOT: LÜTFEN BAŞVURU ESNASINDA FARKLI BİR KİŞİ ADINA KENDİ ÖĞRENCİ E-MAİL ADRESİNİZDEN FARKLI BİR KİŞİ YERİNE BAŞVURU YAPMAYINIZ. BU DURUM ÖĞRENCİ TANIMLAMALARI ESNASINDA PROBLEM YARATACAĞINDAN BU HUSUSA DİKKAT ETMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

PROGRAM:

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika programı, 6331 Sayılı kanunun 17. Maddesi gereği ilk kez çalışma hayatına başlayacakların alması zorunlu olan 16 saatlik, bir eğitim olup, üniversitemiz staj zorunluluğu olan öğrencilerine yöneliktir.

• Sertifika programı başvuru tarihi: 6/Nisan/2023 Saat 17:00 – 23/Nisan/2022 Saat 23:59
    • Başvuru tarihleri arasında, kayıt yapmayanlara yönelik tekrar başvuru hakkı tanınmayacaktır.
    • Başvuru yapan öğrencilerin Microsoft Teams sisteminde ön değerlendirme testine katılacakları tarih: 26/Nisan/2023 Saat: 10:00 – 27/Nisan/2023 Saat: 23:59
    • Ön Değerlendirme Testine katılmayanlar ders etkinliklerine de katılamayacaklardır.
    • Microsoft Teams üzerinden derslerin 16 Saat  (19 Ders), görülmeye başlanacağı tarih: 28/Nisan/2023 Saat: 16:00 – 08/Mayıs/2023 Saat: 16:00

Dersleri tamamlayanlar Son Değerlendirme Testine, katılmaya hak kazanacaklardır,

• Son Değerlendirme Sınav Tarihi: 10/05/2023 Saat: 11:00 — 16:00
    • Son Değerlendirme Testinde 60 Puan alanlar sertifika almaya hak kazanacaktır.
    • Yukarıda belirtilen tarih aralığında yapılacak olan sınavdan 60 puan ve üzeri not alıp başarılı olanlara, işyeri tehlike sınıfına göre 1-3 yıl geçerliliği olan sertifika verilecektir.
    • Kaydolduğu halde eğitimi alamayan veya sınavda başarılı olamayan öğrencilere yönelik tekrar eğitim yapılmayacaktır.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/jvdl
    Önceki İçerikBAİBÜ Turnitin (Originality Check) Online Eğitim Semineri
    Sonraki İçerikRektör Alişarlı, Türk Coğrafyasından Öğrencilerimizin İftar Sofrasına Misafir Oldu