2021-2022 Bahar Dönemi Temel İş Sağlığı Güvenliği Eğitimi Başvuruları Başladı

Değerli öğrenciler,

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği sertifika programı başvuru bilgileri aşağıdaki gibidir. Sertifika programına başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki bağlantıya tıklayarak formu doldurmaları gerekmektedir. Formu dolduran öğrenciler 30 Mart 2022 tarihinde http://ueys.ibu.edu.tr sistemine giriş yaptıklarında Derslerim kısmında İş sağlığı ve Güvenliği dersini görecektir.

Başvuru Formu:

NOT: LÜTFEN BAŞVURU ESNASINDA FARKLI BİR KİŞİ ADINA KENDİ ÖĞRENCİ E-MAİL ADRESİNİZDEN FARKLI BİR KİŞİ YERİNE BAŞVURU YAPMAYINIZ. BU DURUM ÖĞRENCİ TANIMLAMALARI ESNASINDA PROBLEM YARATACAĞINDAN BU HUSUSA DİKKAT ETMENİZİ ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

ÖNEMLİ TARİH ve BİLGİLER

• Sertifika programı son başvuru tarihi: 27-03-2022 (Pazar günü)- 23:59
    • Başvuru yapan öğrencilerin İBUZEM sistemine eklenme tarihi: 29–03–2022
    • İBUZEM üzerinde ders etkinliklerinin görülmeye başlanacağı tarih: 30–03–2022
    • PROGRAM:
      • Ön Değerlendirme Testi,
      • 16 Saat Ders (19 Ders), Dersler 11-04-2022 23:59 da sona erecektir
      • Dersleri tamamlayanlar Son Değerlendirme Testine, katılmaya hak kazanacaklar,
      • Sınav Tarihi: 12-04-2022 13:00 — 14-04-2022 16:00
      • Son Değerlendirme Testinde 60 Puan alanlar sertifika almaya hak kazanacaktır.
    • Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika programı, 6331 Sayılı kanunun 17. Maddesi gereği ilk kez çalışma hayatına başlayacakların alması zorunlu olan 16 saatlik, bir eğitim olup, üniversitemiz staj zorunluluğu olan öğrencilerine yöneliktir.
    • Yukarıda belirtilen tarih aralığında yapılacak olan sınavdan 60 puan ve üzeri not alıp başarılı olanlara, işyeri tehlike sınıfına göre 1-3 yıl geçerliliği olan sertifika verilecektir.
    • Kaydolduğu halde eğitimi alamayan veya sınavda başarılı olamayan öğrencilere yönelik tekrar eğitim yapılmayacaktır.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi  İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü

Önceki İçerik21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü Etkinliği