2020-2021 Akademik Yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce I – II) Sınavı

    Sınav başvuruları 14.09.2019 – 18.09.2019 (Cuma günü mesai bitimine kadar) https://ydyobasvuru.ibu.edu.tr adresinden yapılacaktır, elden başvuru kabul edilmeyecektir.

    Sınav 30.09.2020 Çarşamba günü saat 09:00 – 12:00 arası yapılacaktır. Size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında sisteme giriş yaptığınız sürece sınavı tamamlamak için toplam 60 dakikanız olacaktır. Size verilecek olan bu 3 saat internet kesintisine karşı alınmış bir önlemdir, sınav süresi değildir.

    Sınava girebilmek için size üniversitemiz tarafından verilmiş olan kullanıcı adı ve şifre aracılığıyla ueys.ibu.edu.tr adresine girerek tarafınıza tanımlanmış Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce I – II) Sınavı linkine tıklamanız gerekecektir.
    Sınav süresi Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce I) Sınavı için 30 dakika, Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce II) Sınavı için 30 dakika olacaktır.
    Sınav tamamlama süresi toplamda 1 saat olacaktır (60 dakika).
    Size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında sisteme giriş yaptığınız sürece sınavı tamamlamak için toplam 60 dakikanız olacaktır.

    *Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerinin Zorunlu Yabancı Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı linkine tıklamaları gerekecektir. Sınav süresi toplam 1 saattir (60 dakika). Size verilecek olan bu 3 saatlik süre zarfında giriş yaptığınız sürece sınavı tamamlamak için 60 dakikanız olacaktır.

    Sınava başvurmamış olan öğrenciler sınava giremeyeceklerdir.

    Sınav sonuçları 01.10.2019 Perşembe günü ilan edilecektir. Sınav sonuçlarına, bu tarihi takiben 3 (üç) iş günü içerisinde moderndiller@ibu.edu.tr mail adresine gönderilecek ıslak imzalı dilekçe ile itiraz edilebilecektir.

    Örnek sorulara Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümü sayfasından ulaşılabilir.

    Önceki İçerikProQuest Dissertations and Thesis Veri Tabanı Kullanıcı Eğitimi
    Sonraki İçerikÖdüllü Ayvaz Elektromobil Takımından Alişarlı’ya Ziyaret ve Hediye