20 yıl önceki FTR mezunları bir araya geldi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden 20 yıl önce mezun olan eski öğrencilerimiz, Üniversitemizde düzenlenen törende bir araya gelmenin sevincini yaşadı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen “20. Mezuniyet Yılı Plaket Töreni”, bu yıl 2004 yılı mezunlarımızın katılımıyla Sosyal Tesiste gerçekleştirildi.

Törene; Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu kurucu müdürü ve okulun ilk akademisyenlerinden Prof. Dr. Ferda Dokuztuğ Üçsular, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmiye Ün Yıldırım ve Dr. Fzt. Evren Çelik, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Kurul, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem Tütün Yümin, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nuriye Özengin, Doç. Dr. Tamer Çankaya, Doç. Dr. Şebnem Avcı, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Neriman Narin, Öğr. Gör. Özlem Özer ve 2004 yılı mezunları katıldı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi mezunu olmaktan her zaman gurur duyduklarını vurgulayan eski öğrencilerimiz, üniversitemizde aldıkları Fizyoterapi eğitiminin meslek yaşamlarında kendilerini bir adım ileri taşıdığını kaydetti. Bu özel gecede bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan mezunlarımız, güzel günleri yâd ederek koyu bir sohbet yaptı.

Mevcut makalenin kısa URL'si : https://ajanda.ibu.edu.tr/9lqx
    Önceki İçerikKurban’ın anlamı Kurban etlerinin tüketilmesinde sağlık ve hijyen yönünden dikkat edilmesi gereken hususlar
    Sonraki İçerikKurban Bayramımız mübarek olsun