18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Milletçe gurur duyduğumuz kahramanlık destanı Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümünü büyük bir şanla kutluyoruz. Türk milletinin canı pahasına yaptığı fedakârlıkların en büyük göstergesi olan Çanakkale’de ortaya konulan vatan sevgisi, bağımsızlık hedefi ve millet olma bilinci bizim en büyük güçlerimizdendir. Büyük zaferimiz dünya tarihinde unutulmayacak, yüzyıllar boyunca ve gelecek nesillerimize örnek olacaktır.

Mukaddes yurt topraklarının korunması ve al bayrağımızın dalgalanması için iman, azim, birlik ve beraberlik içinde verilen bu mücadeleyi, millet olarak idrak ederek gelecek nesillere aktarmak, vatanı bizlere emanet eden atalarımıza karşı üzerimize bir borçtur.

Bu duygu ve düşüncelerle bu topraklar için can veren tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Prof. Dr. Mustafa Alişarlı
    Rektör

Önceki İçerikMevlana Değişim Programı ve Mevlana Proje Tabanlı Değişim Programı Başvuruları (2020-2021)
    Sonraki İçerikYurtdışına Çıkacak yada Yurtdışından Gelecek Öğrencilerimize Duyuru