14. Türkiye Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Platformu Toplantısı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 13-14 Mayıs 2022 tarihlerinde “14. Türkiye Yabancı Diller Yüksekokul Yöneticileri Platformu Toplantısı” düzenlenecektir.

Yabancı Diller Yüksekokullarında yabancı uyruklu öğretim elemanlarının istihdamı ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri, uluslararası sınavlar, İngilizce öğretimine yönelik destek faaliyetleri, akreditasyon, pandemide hibrit ve uzaktan eğitim ve hizmetiçi eğitim gibi konuların yer aldığı programa Türkiye çapında 121 Üniversitenin Yabancı Diller Yüksekokulundan yaklaşık 250 yönetici katılacaktır.

Toplantı, 13 Mayıs 2022 09.30 ‘da Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Önceki İçerikHemşirelik Haftası Bolu İli Etkinlikleri 13 Mayıs 2022
    Sonraki İçerikTahsin Öztiryaki’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret