1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması Sonuçları Açıklandı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ nin “Talens” firmasının katkılarıyla bu yıl ilkini düzenlediği BAİBÜ Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’nda, Seçici Kurul tarafından ön elemeyi geçen 82 (Seksen iki) eser arasında yapılan, 10 Mayıs 2021 tarihinde başlayan değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

BAİBÜ 1. Üniversite Öğrencileri İçin Resim Yarışması’ na, pandemi koşullarına rağmen katılımcıların gösterdiği ilgi ve bunun karşılığı olarak genç sanatçıları cesaretlendirip desteklemek amacıyla, Rektörlüğümüz ve Yarışma Sponsorumuz “Talens” daha önce 25 (Yirmibeş) olarak açıklanan Sergileme Ödülü sayısını 44 (Kırkdört)’ e yükseltmeyi uygun görmüştür.
    Resim Yarışması Sonuçları için TIKLAYINIZ
    19 Mayis 2021 Çarşamba günü online sergi bağlantı linki aktif olacaktır.
    Kazananları tebrik eder; bütün katılımcılara teşekkür ederiz.
    Önceki İçerikKısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma İlanı
    Sonraki İçerikBAİBÜ’lü Akademisyenin Hobi Projesi, Ata Tohumlarını Geleceğe Taşıyor