YÖK Başkanı Erol Özvar BAİBÜ’ye Geliyor

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısına katılmak üzere Üniversitemize geliyor.

Dönem başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın yaptığı Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği toplantısı, Yükseköğretim Kurumu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımıyla 18 Ekim Pazartesi günü Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak.

Ana teması “Türk Yükseköğretiminin Halihazırdaki Durumu ve Geleceğe İlişkin Beklentiler” konusuyla yapılacak toplantıya birlik üyesi 13 Üniversite Rektörünün katılımı bekleniyor. Üniversitemiz senato toplantı salonunda iki oturum şeklinde planlanan toplantıda, birlik mensubu Üniversitelerin durumu ve geleceğe ilişkin yol haritaları ana tema çerçevesinde ele alınacak.

Önceki İçerikYazar Öğrencimiz, Romanlarını Rektör Alişarlı’ya Hediye Etti
    Sonraki İçerikMevlid Kandili Tebrik Mesajı