TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Rektör Alişarlı’yı Ziyaret Etti

TÜBİTAK Odaklı Yeni Süreçler başlığında bir konferans vermek üzere üniversitemize gelen TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Yaman, Prof. Dr. Aydın Him ve Prof. Dr. Samettin Gündüz de hazır bulundu.

Ziyarette, Prof. Dr. Hasan Mandal’a Rektör Alişarlı tarafından, üzerinde üniversitemizin logosunun olduğu çini bir hatıra tabağı takdim edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Alişarlı, nazik ziyaretinden dolayı konuğuna teşekkür etti.

Önceki İçerikTÜBİTAK Başkanı NÜRDAM’ı Ziyaret Etti
    Sonraki İçerikTÜBİTAK Başkanı, Ayvaz ve Baysal Elektromobil Proje Ekibini Ziyaret Etti