Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü’nden Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Özbekistan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abid Tursunov, ziraat ve çevre alanlarında yapılabilecek akademik iş birliği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Ziyarette, Prof. Dr. Abid Tursunov’a, Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi, Özbek Uyruklu Doç. Dr. Ziyodulla Yusupov eşlik etti.

Görüşmede, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü arasında ikili ilişkiler tesis etmek ve geliştirmek, mühendislik alanında iş birliği yapmak ve ortak projeler üretmek, başta ziraat ve çevre olmak üzere çeşitli alanlarda ortak çalışmalar yapmak konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alişarlı, konuk akademisyenlere, Gerede Meslek Yüksekokulu saraciye atölyelerinde ürettiğimiz hediyelerden takdim etti.

Önceki İçerikTaziye Mesajı (Kenan Çilbaş’ın Annesinin Vefatı)
    Sonraki İçerikBolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Giriş Kapısı Tasarımı Yarışması