Seben İzzet Baysal MYO Öğrencileri, Ahmet Baysal’ı Ziyaret Ettiler

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Seben İzzet Baysal Meslek Yüksekokulu Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık Kulübü üyesi 43 gönüllü öğrenci, maddi ve manevi desteğini üniversitemizden esirgemeyen İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal’ı ziyaret etti.

Yaşlılara, kimsesiz çocuklara, sokak hayvanlarına ve doğaya karşı toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık Kulübü’nün üyeleri, Öğretim Görevlisi Tuğçe Üner danışmanlığında, Baysal ailesini İstanbul’da kaldıkları Darüşşafaka Rezidans’ta ziyaret ettiler. Mebrure Bağışgil’in de bulunduğu ziyarette öğrencilere, Sosyal Hizmet Uzmanı Zeynep Ellidokuz tarafından cemiyet ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ahmet Baysal’ın konuşmasının ardından Tuğçe Üner de kulübün amaçları ve faaliyetleri hakkında Baysal ailesini aydınlattı. Baysal ailesiyle yemek yiyen öğrenciler, Çamlıca tepesini gezdikten sonra Seben’e döndüler.

Önceki İçerikAİBÜ Öğrencileri, Çocuklar İçin Çalışıyor
    Sonraki İçerikAİBÜ’de BAMER Konseri ve Halk Dansları Gösterisi…