Sağlık-Sen Genel Başkanı Durmuş’tan Rektör Alişarlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen) bağlı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile Sağlık-Sen Bolu Şube Başkanı Sami Yılmaz ve heyeti, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlük görevine yeniden atanan Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Rektör Alişarlı; Semih Durmuş, Sami Yılmaz ve heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Durmuş’a Üniversitemiz logolu çini tabak takdiminde bulundu, Başkan Durmuş ise halkın sağlığını korumak için Covid-19 pandemisinde özveriyle mücadele eden sağlık emekçilerini temsil eden heykelcik ve sendika yayınlarına ait kitaplardan hediye etti.

Önceki İçerikBAİBÜ Öğrencileri için İş Sağlığı Güvenliği Kursu Başvuruları Başladı
    Sonraki İçerikErasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (KA103) Başvuru İlanı