Rektör Vekili Mollaibrahimoğlu’nun Teşekkür Mesajı

“Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın onayı ile Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekilliğine atanmış bulunmaktayım. Görevim süresince bayrağımızdan, kültürel değerlerimizden, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünden taviz vermeden herkesin düşünce ve kanaatine saygılı olacağımı ve kimseyi ötekileştirmeden, hak-hukuku gözeterek hür ortamda, uyum ve ahenk içinde, karşılıklı sevgi ve saygı anlayışı içinde olacağımı belirtmek isterim.

Bu görevi bana tevdi eden YÖK Başkanımız sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ  Bey’e teşekkürlerimi arz eder, bu alanda tavsiye ile katkısı olan herkese şükranlarımı ifade etmek isterim. Atanmamın Üniversitemiz için, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Prof. Dr. Süleyman MOLLAİBRAHİMOĞLU

Önceki İçerikMollaibrahimoğlu, İzzet Baysal’ın Anıt Mezarını Ziyaret Etti