Rektör Coşkun, Resim Bölümü Öğrencilerini Tebrik Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Türk-İslam dünyasına damga vurmuş 24 bilim insanının yağlı boya portrelerini yapan Üniversitemiz öğrencilerini tebrik ederek, kendilerine teşekkür plaketi ve hediyeler verdi.
    Yağlı boya tabloları hazırlayan AİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2’nci sınıf öğrencisi Elmas Biltekin ile 3’üncü sınıf öğrencisi Şenol Karakaya; Dekan Prof. Dr. Nesrin Kalyoncu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dursun Özcan ile birlikte Rektör Coşkun’u makamında ziyaret ettiler. Başarılı çalışmalarından ötürü öğrencileri kutlayan Rektör Coşkun, Prof. Dr. Kalyoncu ile birlikte öğrencilere teşekkür plaketi ve hediyeler takdim etti. Proje Koordinatörü Doç. Muhammet Alagöz’ü de kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Rektör Coşkun, resimler için katalog hazırlanacağı müjdesini de verdi.
    Doç. Muhammet Alagöz koordinatörlüğünde AİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri Elmas Biltekin ve Şenol Karakaya tarafından 1 yılda hazırlanan ve çalışmalarıyla Türk-İslam dünyasında önemli yer edinen 24 bilim insanının yer aldığı yağlıboya tablolar, Kongre Merkezinde sergileniyor.

Önceki İçerikAİBÜ Rektörlüğü, Şükran Günleri Mesajı
    Sonraki İçerikBAMER Edebiyat Sohbetleri