Rektör Coşkun, Boluspor Başkanı Abak’ı Ziyaret Etti

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, yeniden rektörlüğe atanmasından dolayı kendisini ziyaret ederek tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Abak’ı ziyaret etti.
    Boluspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağlar Aygündüz’ün de yer aldığı ziyarette Rektör Coşkun, kısa bir süre önce Boluspor’a başkan seçilen Savaş Abak’a teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
    Prof. Dr. Coşkun, Bolu’nun eğitim, sağlık ve spor olmak üzere tüm alanlarda iyi noktalara gelmesinin Abant İzzet Baysal Üniversitesi için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, Üniversite olarak Boluspor’un da her zaman yanında yer almaya devam edeceklerini ifade etti ve kulübe başarılar diledi.

Önceki İçerikAİBÜ, ESN Türkiye’ye İlk Kez Ev Sahipliği Yaptı
    Sonraki İçerikRektör Coşkun, İl Emniyet Müdürü Kızılkaya’ya Yeni Görevinde Başarılar Diledi