Rektör Coşkun, Bolu Belediyesi’nin Bilgisayar Dağıtım Törenine Katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Belediyesi’nin merkez ilçedeki lise ve dengi okullardan mezun olan ve 2013-2014 eğitim öğretim döneminde lisans düzeyinde örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptıran öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye ettiği törene katıldı. Bu yıl 5’incisi düzenlenen törende 1010 öğrenciye dizüstü bilgisayar armağan edildi.

Bolu Belediyesi Nikah Salonunda düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Vali Yardımcısı Ömer Eru ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Salonun tamamen dolduğu törende öğrencilere bilgisayarları protokol üyeleri tarafından dağıtıldı.

Bolu Belediyesi tarafından ‘Eğitime Yüzde Yüz Destek’ sloganıyla 2010 yılından bu yana ildeki ortaöğretim kurumlarından mezun olan ve en az 4 yıl örgün eğitim veren üniversitelerden birini kazanan gençlere bilgisayar hediye ediliyor. 2010’da 750 öğrenciye bilgisayar verilmesiyle başlayan kampanya kapsamında 4 yılda 3 bin 380 öğrenciye bilgisayar armağan edildi. Bu yıl da 1010 öğrenci düzenlenen törenle dizüstü bilgisayarlarına kavuştu.

Önceki İçerikRektör Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor
    Sonraki İçerikRektör Coşkun’a Tebrik Ziyaretleri