Rektör Alişarlı, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü Yemeğine Katıldı

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü ile Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla, Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi’nce bu yıl 7’ncisi düzenlenen geleneksel yemeğe katıldı.

Etkinliğe; Rektör Alişarlı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Gürel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samettin Gündüz, Diş Hekimliği Fakülte Sekreteri Okan Tan, Boluspor Kulübü eski Başkanı Necip Çarıkcı, Genç Diş Hekimliği Derneği Fakülte Temsilcisi Galip Kitir, akademisyenler ve diş hekimi adayı öğrenciler katıldı.

Etkinlik öncesi kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, tüm Diş Hekimleri ve adaylarının, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü’nü kutlayarak, bu güzel organizasyonun devamını diledi. “Sizlerin başarılı bir şekilde mezun olduğunuzu ve kariyer yaptığınızı, sizlerin yerine pırıl pırıl genç diş hekimi adaylarının geldiğini ve onların da sizler gibi iyi bir şekilde yetiştiğini görmek, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi olarak en büyük mutluluk sebebimiz.” diyen Rektör Alişarlı, Üniversitemiz bünyesindeki Kariyer Planlama ve Mezun İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kayıt olarak, üniversiteyle irtibatı kesmemelerini vurguladı.

Etkinlik; toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikÖğrenci Dekanlığı, SKS ve Öğrenci Toplulukları Tanışma Toplantısı Yapıldı
    Sonraki İçerikMimar Sinan Vakfı Başkanı Küçükseyman ve Yıldırım Bayezid Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğdu’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret