Prof. Dr. Mustafa Alişarlı BAİBÜ Rektörlüğüne Yeniden Atandı

Rektörlük görevini 2017 yılından bu yana yürüten Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Yükseköğretim Kurulu’nun önerisi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atandı.

Rektör Alişarlı’dan Teşekkür

Rektör Alişarlı yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Yükseköğretim Kurulu’nun önerisi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Üniversitemiz rektörlüğü görevine ikinci kez atanmış bulunmaktayım. Öncelikle, bu vazifeyi yüksek tensipleriyle şahsıma yeniden tevdi ederek göstermiş oldukları güven ve itimattan dolayı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar’a şükranlarımı arz ediyorum. Bu vesileyle kuruluşundan bugüne Üniversitemizin gelişmesine katkı sunan tüm hayırseverlerimize, siyasi ve kamu kurumlarımız ile sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Üniversitemizi yükseltmek için özveriyle çalışan akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve kıymetli Bolu halkına teşekkür ediyor, en kalbi muhabbetlerimle selamlıyorum.

Görevde bulunduğumuz birinci dönemimiz boyunca, bilimsel başarılarıyla dünya üniversiteleri sıralamasına giren Üniversitemizi, aynı zamanda sanayi ile iş birliği faaliyetleri ve topluma yönelik hizmet çalışmalarıyla hem yaşadığımız şehre hem de ülkemize faydalı bir yükseköğretim kurumu haline getirmek için yoğun bir gayret gösterdik. Bu dönemde de Üniversitemizi daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimizi vurgulamak isterim.” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerikBAİBÜ, Öğrencilerine Kavuşmanın Mutluluğunu Yaşıyor
    Sonraki İçerik“Mars ve Mars’a Yolculuk” Konulu Söyleşi