Okulları Resimlerle Süslüyorlar

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi AD Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik ve öğrencileri, Sakarya İlkokulu’nu, duvarlarına yaptıkları resimlerle güzelleştirdiler.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi ile Sanat Yoluyla Çevre Eğitimi projesi kapsamında, Bolu ve ilçelerindeki okulları güzelleştirmeyi ve öğrencilerin okula hevesle gelmelerini sağlamayı amaçlayan AİBÜ öğrencileri, en son Sakarya İlkokulu’nda çalışmalar yaptılar. Öğrenciler, özel olarak tasarladıkları illüstrasyonları uygun yerlere boyayarak hazırladıkları çalışmalarla okulu bambaşka bir havaya bürüdüler. Yaklaşık 4 aylık bir hazırlık sürecinin ardından okulda çalışmalara başlayan öğrenciler, kendileri için en önemli şeyin çocukların mutluluğu olduğunu söylediler.

Önceki İçerikÇalıştay: Uluslararası İlişkiler Boyutuyla Ermeni Sorunu ve Türkiye
    Sonraki İçerikUSBES 2015, AİBÜ’de Düzenleniyor