“Okullar Hayat Olsun” Çocuk Sanat Atölyeleri Sergisi, AİBÜ’de Açıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin (AİBÜ) ev sahipliği yaptığı MÜZED Uluslararası 2. İpek Yolu Müzik Konferansı kapsamında “Okullar Hayat Olsun” Çocuk Sanat Atölyeleri Görsel Sanatlar sergisi açıldı. Çocuk Sanat Atölyeleri projesi kapsamında Behiye Baysal Ortaokulu, 60. Yıl Ortaokulu, İnkılap Ortaokulu, Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Mengen Gökçesu Ortaokulu öğretmenlerinin katkısıyla hazırlanan sergi, İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde açıldı.

Proje Danışmanı Öğretim Görevlisi İlknur Karageyik’in açılış konuşmasının ardından, Öğretmenler Ayşe Çevirgen, Nevriye Karagöz, Şeyma Tosun, Aylin Karakaş ve Seyide Türkyılmaz’a, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bahar, MÜZED Başkanı Refik Saydam, müzik dünyasının önemli ismi Proje Genel Koordinatörü Suna Çevik ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Kundakçı tarafından teşekkür belgeleri verildi. Atölye çalışmalarının da yer aldığı sergide, Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi folklor ekibinin gösterisi de beğeniyle izlendi.

Önceki İçerikİzzet Baysal’a Saygı ve Şükran Yürüyüşü İçin Araç Tahsisi Hk. Duyuru
    Sonraki İçerikİzzet Baysal Şükran Günleri Başladı