Okul Öncesi Eğitim Materyalleri Sergilendi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2’nci sınıf öğrencilerinin Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı dersinde yaptıkları çalışmalardan oluşan ‘Eğitici Materyaller’ Sergisi açıldı.

Kongre Merkezinde açılan ve koordinatörlüğünü AİBÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ABD Başkanı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Kılıç’ın yaptığı sergide, iki ve üç boyutlu, hareketli ve ışıklı maketler ve modeller, eğitim panoları, numune materyalleri, tepegöz sunumu materyalleri yer alıyor. Çocukların yaşlarına göre becerilerini keşfetmelerini ve bu becerilerini uygulayabilmelerini sağlamayı amaçlayan sergide aynı zamanda çocukların kasları ve göz koordinasyonları ile birlikte toplumla olan ilişkilerinin de geliştirilmesi hedefleniyor.

Önceki İçerikProf. Dr. Wolf: ‘Sanat Özgür Olmalı’
    Sonraki İçerikFutbol Turnuvasında Şampiyon BESYO