Öğrencilere Kişisel Gelişim Eğitimi Verildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Akademik Koordinasyon Topluluğu tarafından “Kişisel Gelişim” konferansı düzenlendi. Konferansın konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı Sevda Türküsev oldu.

Kongre Merkezi Bordo Salondaki konferans, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programa; Akademik Koordinasyon Topluluğu ve Türk Kızılayı Topluluğu öğrencileri katıldı.

Kişisel gelişimin hayatı yönlendirmedeki etkin rollerini anlatan konuk konuşmacı Sevda Türküsev, akademik ve duygusal zekanın birbirini tamamlaması gerektiğini söyledi.

Konferans, hediye takdiminin ardından sona erdi.

Önceki İçerikRektör Alişarlı, Açık Kapı Halk Gününde Boluluları Misafir Etmeye Devam Ediyor
    Sonraki İçerikBAİBÜ, Yükseköğretimde Kalite Süreçlerinde Kendi Değerlendiricilerini Yetiştiriyor