Mudurnulu Minikler AİBÜ Ana Okulundaki Akranlarıyla Biraraya Geldi

Mudurnu Cumhuriyet İlkokulu ana sınıfı öğrencileri, okul öncesi şenlikleri kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Bağışçılar Vakfı kreşi ile ana okulunu ziyaret ederek buradaki arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler.

Okul yöneticileri ve öğretmenleri rehberliğinde önce birlikte kahvaltı eden minikler ardından Kültür Merkezi’nde ‘Buz Devri 4’ adlı animasyon filmini izlediler. Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü ile Müzik Bölümü öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte, Gölköy Kampüsünü gezen minikler ardından Gölköy’de oyunlar eşliğinde piknik yaptılar. Etkinliğin sonunda minikler hep beraber fotoğraf çektirdiler.

Önceki İçerikRektör Coşkun’dan, Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na Müjde
    Sonraki İçerikProf. Dr. Bahar, EFDEK Başkanı Seçildi