Mudurnu Süreyya Astarcı MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (AİBÜ) mezuniyet törenleri devam ediyor. Üniversitemizin en büyük meslek yüksekokullarından biri olan Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksekokulu’nda da mezuniyet sevinci yaşandı. Törende, 16’ncı dönem 175 öğrencimiz mezuniyet belgelerini aldı. Törene, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Gençer, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Mudurnu MYO Müdürü Doç. Dr. Mustafa Midilli, hayırsever iş adamı Süreyya Astarcı ile yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
    Törende bir konuşma yapan Prof. Dr. Mustafa Gençer, Mudurnu MYO’nun hızla geliştiğini ve bugün 7 bölüm 440 öğrenci ile Üniversitemizin en büyük meslek yüksekokullarından biri olduğunu söyledi. Konuşmasında yüksekokulun bu kadar kısa zamanda kat ettiği mesafede Süreyya Astarcı’nın Mudurnu’ya kazandırdığı bu güzel kampüs ile öğrenci yurdunun etkisine değinen Prof. Dr. Gençer, hayırsever iş adamına verdiği destekten ötürü teşekkür etti.
    Konuşmaların ardından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi; tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi. Törenden sonra öğrenciler mezuniyetlerini çeşitli grupların verdiği konserlerde eğlenerek kutladılar.

Önceki İçerikAFAD Deprem Farkındalığının Artırılması Kısa Film Destek Programı
    Sonraki İçerikKonser ve Dans Gösterisi