Mengen, Aşçılık Eğitiminin Merkezi Oluyor

    1. Ulusal Aşçılık Kampı, 25 Nisan-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mengen’de düzenlenecek. Mengen Kaymakamlığı, Mengen Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Mengen Aşçılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin desteğiyle ASOMDER koordinatörlüğünde düzenlenecek kamp, Türk aşçılık eğitimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda, AİBÜ Mengen MYO Aşçılık Programı öğretim elemanları; Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği (ASOMDER) Başkanı Levent Demirçakmak ve usta şefler Murat Aslan ve Murat Dağlıoğlu ile birlikte Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ziyaret etti.

    Üniversitelerin Aşçılık, Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölüm ve programlarındaki öğretim elemanları ile öğrencileri bir araya getirerek mesleki gelişimlerine ve vizyonlarına katkı sağlamayı da amaçlayan kampa, her bölümden 2 öğrenci ve 1 öğretim elemanı katılacak; kamp kapsamında konferans, seminer ve paneller düzenlenecek, workshoplar gerçekleştirilecek, film gösterimleri yapılacak.

     

    Önceki İçerikTÜBİTAK Heyetinden AİBÜ’ye Ziyaret
    Sonraki İçerikEngelli Öğrencilerimizin Sorunları Ele Alındı