Madalyalı Milli Atlet Öğrencimiz’den Rektör Alişarlı’ya Ziyaret

Kapadokya’da düzenlenen Salomon Cappadocia Short Trail’de bronz madalya kazanan öğrencimiz Milli Atlet Derya Ateşli, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı ziyaret etti.

Spora, memleketi Karaman Ermenek’te başlayan ve kalbinin normalden daha büyük olması nedeniyle ‘Yapamazsın’ diyenlere kulak asmayarak mücadelesini kararlılıkla sürdüren Derya Ateşli’nin, sadece yurt içindeki yarışlarda kazandığı şimdilik 90’a yakın madalyası ve uluslararası ilk mücadelesinde elde ettiği bronz madalyası bulunuyor. Ateşli, halen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 3’üncü sınıfta eğitimine devam ediyor; azmi ve mücadelesiyle genç sporculara örnek oluyor.

Rektör Alişarlı, Milli Atlet Öğrencimizi Tebrik Etti

Milli Atlet Ateşli son olarak, 16 ve 17 Ekim 2021 tarihlerinde, UNESCO Dünya Mirasları listesinde de yer alan Kapadokya yöresi Ürgüp, Ortahisar, İbrahimpaşa, Göreme ve Ürgüp hattında gerçekleştirilen Salomon Cappadocia Short Trail patika koşusunda, 1120+ m tırmanış içeren 38 km’lik patika koşusunu başarıyla tamamlayarak, bronz madalya kazandı.

Milli Atletimiz, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret ederek, madalyasını takdim etti. Spor yaşamındaki başarılardan dolayı Derya’yı tebrik eden Rektör Alişarlı, azim ve mücadelesiyle elde ettiği başarıların tüm gençlere örnek olması gerektiğini vurgulayarak, başarılarının devamını diledi.

Önceki İçerikBAİBÜ Ev Sahipliğinde 20. INGED Uluslararası ELT Konferansı Yapıldı
    Sonraki İçerikBaşkan Fatih Kavak ve Seben İzzet Baysal MYO’dan Rektör Alişarlı’ya Ziyaret