KPSS-2021/2 Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine

KPSS-2021/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına Göre Üniversitemiz Kadrolarına Yerleştirilen Adayların Dikkatine

ÖSYM Başkanlığınca 06.01.2022 Tarihinde Açıklanan KPSS-2021/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına göre, Üniversitemize yerleştirilen adayların hazırlaması gereken dökümanlar ve dilekçe örneği aşağıya belirtilmiştir.

Hazırlaması Gereken Atama Evrakı

• Dilekçe
    • Aday Başvuru Formu
    • Aday Özgeçmiş Formu
    • Evrak Başvuru Taahhut
    • KPSS Yerleştirme Belgesi
    • KPSS Puan Belgesi
    • Diploma (Aslı ya da Noter Tasdikli Sureti ya da Mezun Olduğu Okuldan “Aslı Gibidir” Yapılmış Sureti.)
    • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
    • Sağlık Kurulu Raporu (Tam Teşekküllü Hastaneden Memur Olarak Görev Yapabileceği Gösterir Belge)
    • Adli Sicil Kaydı
    • Fotoğraf (8 Adet)